måndag 12 december 2011

12:12


Nästa år. Jordens undergång. Hur räddar vi världen? Det kan verka helt omöjligt, men det är det inte.

För det finns människor som vet hur katastrofen kan stoppas, människor som vigt sin fritid åt att rädda världen, ett projekt i taget. Som ger tusentals kronor i ekonomisk support till alla projekt som uppfyller de enkla kraven. En liten grupp personer, som med er hjälp kommer att rädda oss från undergången.

De är Mosaik/IPP-kommittén.




Är du också trött på att ständigt höra tjatet om att världens undergång är nära? 
Ta chansen att rädda oss alla! 
Under år 2012 har CISV Sweden som mål att minst 12 stycken fredsutbildande projekt -Mosaikprojekt - ska ske runt om i landet. Vi kallar det 12:12-utmaningen. 
Mosaikprojekt tar sig an den lokala verkligheten, utforskar den, och låter oss inse att det går att förändra den värld vi lever i. Detta görs genom en genomtänkt pedagogisk process. Dessutom sätts mål som har att göra med att utveckla en kompetens av attityder, kunskap och färdigheter för ett aktivt medborgarskap i ett mångkulturellt samhälle.
Något av det bästa med ett mosaikprojekt är att man har möjlighet att utforma dem precis som man vill. Alternativen är många - det kan handla om nästan vad som helst som på något sätt rör mänskliga rättigheter, mångfald, hållbar utveckling och/eller konflikthantering. Det viktigaste är att det passar dig och ditt arbetssätt, det enda som kan stoppa dig är din fantasi.
Världen behöver fler Mosaikprojekt! Världen behöver dig - skapa ett projekt redan idag!
Gå in på: www.cisv.se/1212 och anta utmaningen!

2 kommentarer:

Leila sa...

Det här är ju jätteroligt!

Björn sa...

Eller hur! Vad blir ditt projekt?! ;)