fredag 3 augusti 2012

IJBC 2012 - En sammanfattning - Del 1


Hej alla sommarglada!
Vi (Björn och My) sitter i solen på ett litet torg på Campus Veolia i utkanten av Paris. Det är den andra dagen på Annual International Meeting och äntligen har vi tid att berätta lite om vad som hänt den senaste veckan! Vi kommer att publicera inlägget i flera delar, så slipper ni läsa allt på en gång!

Om ni någon gång har frågor: Gå in på vår Facebooksida och skicka ett meddelande/skriv på väggen!

Vad har vi jobbat fram?
Under det gångna året har de Internationella Juniorrepresentanterna (som heter Mateo och James) tillsammans med International Junior Branch Team utvärderat hela Junior Branch's mål och värderingar. Bland annat genomfördes aktiviteter på alla regionala juniormöten.

På IJBC ägnades säkert tio timmar till att tillsammans sammanställa allas tankar till det som kommer bli de nya officiella målen för Junior Branch. Dessutom ser vi över Equalizers som ni ju vet är rätt komplicerade och svåra att förstå. Det tycker alla andra i International Junior Branch också, så det skall vi förhoppningsvis kunna göra något åt!

En sak som är lite cool
är att om ni vill ha en sammanfattning av alla sessioner som genomfördes under IJBC, ta en titt på den här facebooksidan och klicka in er på foton! Där finns det!

1 kommentar:

Robin Holst sa...

Vilka är de nya målen? Vad kommer ni som juniorrepresentanter arbeta med under AIM, kommer ni vara del av junior-teamet eller den svenska delegationen?