onsdag 7 augusti 2013

JB-utbildning i Slovenien!

Vill du åka på en riktigt cool ledarskapsutbildning gratis?!

Vet ni vad? Den 30 oktober - 3 november kommer det hållas en Junior Branch Training i Slovenien! 

Vad är en Junior Branch Training? CISV International arrangerar varje år flera utbildningar (Regional Training Forum, RTF), lite som våra Impact, bland annat för de som sitter med i kommittéer, ska i väg som stab på seminarieläger och i detta fall juniorer som är engagerade i en lokalförening. Ett junior branch-spår på en sådan utbildning innehåller alla typer av kunskaper du behöver för att känna dig säker i sitt engagemang i juniorverksamheten. Sessionerna innehåller sådant som konflikthantering, projektledning, diskussionshandledning och hur man leder aktiviteter och utbildningar! Framförallt får du möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter med juniorer från hela världen, och kan komma hem med massor av nya idéer och tankar.

I år har CISV Sweden lagt undan pengar så att två juniorer kan åka på en sån här utbildning - utan att själv behöva betala för resa eller deltagaravgift, det står nämligen CISV för.

För att söka en plats mejlar man till Fidelie och Malin (boardjunior@se.cisv.org) med namn, lokalförening och en motivering till varför man borde få åka. Styrelsen kommer sedan att besluta vilka som får platserna. Deadline för att söka platsen är 15 september (söndagen på PostImpact) och styrelsen kommer att ta beslut om vem som får åka den 29 september.

Sprid gärna detta till de juniorer som kan vara intresserade! 


Inga kommentarer: